FIS-Lab-Home

News & Announcements

Avand in vedere situatia actuala, cel putin urmatoarele doua laboratoare (din saptamanile 5 si 6) se vor desfasura remote. In aceasta privinta, avem rugamintea sa va creati fiecare un cont pe Discord, si de asemenea sa downloadati si instalati aplicatiile native (de preferat pentru Windows). Dupa acest pas, va rugam sa va inregistrati in acest formular datele necesare. Avem rugamintea sa faceti acest lucru pana cel taziu miercuri (18.03.2020), ora 12:00. Pentru a da join serverului de FIS, folositi invitatia aceasta. Pana cand nu veti completa formularul, nu veti avea drept de acces la nimic din serverul FIS2020 de pe Discord!

In saptamana a 5-a veti vizualiza tutorialele (toate cele 5 video-uri) furnizate pe pagina laboratorului si veti rezolva atat exercitiul individual (din Git introduction) cat si exercitiul pe echipe (echipe de 2 formate la alegere - NU neaparat intre studenti din aceeasi grupa). Dupa ce veti primi acces la canalele de text din serverul de Discord, puteti posta intrebari si nelamuriri in canalul numit "git-questions", sau puteti comunica in canalul grupei de care apartineti.

Pentru exercitiul individual trebuie sa furnizati pana vineri (20.03.2020) un link cu repository-ul aferent proiectului, care urmeaza sa fie verificat de asistenti (prin sondaj), aici. In saptamana a 6-a vom organiza intalniri online, in canalul audio de Discord specific grupei, in intervalul orar corespunzator fiecarei grupe pentru a discuta toate nelamuririle existente (daca acestea exista). Termenul pentru exercitiul pe echipe este vineri (27.03.2020). Veti gasi formularul de submit in documentele aferente exercitiului. Va recomandam sa incarcati sa rezolvati exerctiul si schimband rolurile intre voi!

   

Va rog tineti seama de urmatorul REGULAMENT de desfasurare a laboratorului de FIS:

Prezenta la orele de laborator este in general obligatorie. In particular, se admit un numar de maximum doua (2) absente pe perioada semestrului, daca acestea sunt motivate conform regulamentului, sau aprobate explicit (si de preferinta in avans) de catre asistent. Trei (3) sau mai multe absente conduc automat la neincheierea laboratorului.

In cursul semestrului, vor avea loc un numar de trei (3) teste, efectuate in timpul orei de laborator in saptamanile 4, 7 si 12. O a patra nota va fi acordata pentru realizarea unui proiect. Detaliile despre proiect va vor fi comunicate de catre asistenti, pana in saptamana 8. Pe baza acestor teste, si a notei de la proiect, se va acorda nota finala de la laborator (media aritmetica a celor 4 note obtinute).

In ultima saptamana 14 se poate obtine maximum o (1) nota (prin recuperarea unui test sau prin prezentarea proiectului). Neacumularea a patru (4) note pana la finalul ultimei saptamani conduce automat la neincheierea laboratorului.

Daca ati acumulat patru (4) note pana la sfarsitul saptamanii 13, aveti posibilitatea in saptamana 14 de a mari una din notele obtinute pana in acel moment la unul din cele trei (3) teste. Daca decideti sa va mariti nota unui test, veti renunta la nota anterioara si veti da din nou testul respectiv, noua nota ramanand finala.

Pentru a promova laboratorul, media finala trebuie sa fie mai mare sau egala cu nota cinci (>=5).