Lab FSE

Va rugam tineti seama de urmatorul REGULAMENT de desfasurare a laboratorului de FIS:

Laboratoarele se vor desfasura pe platforma Microsoft Teams, fiecare grupa avand un meeting si un channel in care asistentul si studentii pot comunica. Daca aveti probleme sau intrebari, va rugam sa contactati asistentul gupei corespunzatoare. Repartizarea pe grupe a asistentilor este urmatoarea:

  • 1.1, 1.2, 2.1, 2.2 si 4.1 -> Cosmin Marsavina
  • 3.1, 3.2, 4.2, 5.1 si 7.2 -> Andy Molin
  • 5.2, 6.1, 6.2 si 7.1 -> Mario Rivis

In cursul semestrului, va trebui sa sustineti un numar de patru (4) teste grila, efectuate in timpul orei de laborator in saptamanile 4, 6, 9 si 11. Fiecare test va avea un punctaj de 25 de puncte. Suma punctajelor de la cele 4 teste (impartita la 10) va fi considerata ca prima nota la activitatea pe parcurs.

O a doua nota va fi acordata pentru realizarea unui proiect. Detaliile despre proiect va vor fi comunicate de catre asistenti in cadrul primelor saptamani. Proiectele vor fi dezvoltate in echipe de cate 2 studenti de la acelasi asistent. (Nu este posibila realizarea proiectului de o echipa de studenti care sustin laboratorul la asistenti diferiti!) Proiectele vor fi sustinute in saptamanile 13 si 14, in functie de repartizare. Pe parcursul semestrului, mai exact in saptamanile 3 si 8, veti avea termene de livrare ale unor stadii intermediare la proiect. Nerespectarea acestor termene de livrare poate duce la o penalizare de pana la 2 puncte la nota pe proiect, sau chiar si la nepromovarea laboratorului.

Nota finala pentru activitatea pe parcurs va fi calculata ca medie aritmetica a celor 2 note (cea de la teste si cea de la proiect).

Recuperarea testelor de pe parcursul semestrului nu este posibila decat daca exista motive foarte bine intemeiate si dovedite (prin acte de internare, etc). Daca este cazul, in saptamana 12 se poate recupera un singur test, dar de aceasta data testul se va sustine oral (asistentul de la laborator va pune intrebarile si va acorda punctajele). Daca se lipseste nemotivat in saptamanile in care se dau teste, punctajele pentru testele respective vor fi 0. Neprezentarea proiectului duce automat la nepromovarea laboratorului!

Pentru a promova laboratorul, atat nota de la proiect cat si media finala trebuie sa fie mai mare sau egala cu nota cinci (>=5).

Regulament 2020