Lab

Important

Distribuirea recontractantilor la laboratorul de POO pe semigrupe se gaseste la sectiunea Laborator din cadrul cursului acesta (2POO-TI). Este cursul la care ati fost rugati in anuntul anterior sa va inrolati. Toata comunicarea in aceasta privinta (adica recontractare laborator) se va desfasura de acum incolo in cadrul acelui curs.

Important

Toti studentii recontractanti la laboratorul de POO sunt rugati sa se inscrie urgent la cursul de pe CV de la adresa aceasta. Acesta este cursul de POO al seriei TI, si cu aceasta serie se va desfasura recuperarea laboratorului (doar la aceasta serie sunt locuri in laboratoare).

Important

Toti studentii recontractanti la laboratorul de POO sunt rugati sa isi treaca optiunile de participare la laborator la linkul de aici urmand ca ulterior sa fie distribuiti semigrupelor disponibile la C si TI. Termen: Vineri 29.09.2023 ora 10:00. Repartizarea si alte detalii vor apare aici si / sau pe CV (24.09.23 ora 20:45 CV inca nu este pregatit pentru noul an universitar).

Nota 1: Da, saptamana 1 studentii recontractanti pot participa cu orice semigrupa.

Nota 2: Pentru studentii recontractanti la POO (cu sau fara laborator): decanatul nu a hotarat pana la aceasta ora (28.09 ora 13:30) la care serie de curs urmeaza sa va inroleze (C sau TI), acesta fiind motivul pentru care nu se poate confirma / infirma cererea dv de inrolare pe CV.

Meniu

Video demos