Lab

Va rog tineti seama de urmatorul REGULAMENT de desfasurare a laboratorului

Prezenta la lucrarile de laborator este obligatorie, conform regulamentului UPT. In particular, se admit un numar de maximum trei (3) absente pe perioada semestrului, daca acestea sunt motivate conform regulamentului, sau aprobate explicit (si de preferinta in avans) de catre asistent. Patru (4) sau mai multe absente conduc automat la neincheierea laboratorului.

Pe parcursul semestrului, studentii vor fi notati de 2-3 ori, in saptamani care vor fi comunicate in prealabil. In calculul notei finale de la laborator se iau in considerare notele obtinute precum si prestatia din timpul semestrului. Evaluarea 1 are o valoare individuala de 2/3 (doua treimi) din valoarea individuala a evaluarilor 2 si 3 (ex. daca avem 3 evaluari, prima evaluare are o pondere in nota finala de laborator de 25%). Doar o evaluare poate fi recuperata la sfarsitul semestrului. Mai mult de o absenta la evaluari conduce automat la neincheierea laboratorului.

Intrebari frecvente

  • Aceleasi reglementari se aplica si studentilor ce recontracteaza laboratorul, acestia avand obligatia de a se prezenta la orele de laborator inca din prima saptamana la fel ca orice alt student.
  • Mutarea de la o semigrupa de laborator la alta se face la schimb cu o alta persoana in primele 2 saptamani de la inceperea semestrului. Ulterior, nu se mai face nicio modificare. Cadrele didactice implicate trebuie anuntata explicit.
  • Prezenta intr-o saptamana cu o alta semigrupa este posibila in limita capacitatii laboratorului / numar de calculatoare (18 calculatoare). Nu se iau in considerare calculatoare personale! Uzual recuperarea absentei in aceeasi saptamana se face la acelasi cadru didactic.
  • Daca sunt mai putin de 18 calculatoare in sala, vor sta mai multi studenti la acelasi calculator mai putin la evaluare (care se va da in saptamani diferite in astfel de situatii).

Anunturi

Situatia la laborator este disponibila aici

Meniu

Video demos