Exams

  • Examen FIS - (20.02.2020)
    • Pentru eventuale neclaritati legate de teorie va rog sa contactati prin e-mail pe Radu Marinescu (radu.marinescu@cs.upt.ro) pana in 27.02. Toate raspusurile vor fi comunicate prin email pana in 28.02.
    • Pentru eventuale neclaritati legate de problemele contactati-l prin e-mail pana in 27.02 pe Mario Rivis (mario.rivis@gmail.com)

Nota: Toate lucrarile cu note intre 4 si 5 au fost corectate de doua ori pentru a ne asigura ca nu s-a produs nici o eroare care sa afecteze promovarea. Prin urmare, insistentele de recorectare in speranta obtinerii unei note mai mari sunt inutile.

Nota: De ce apar la unii dintre voi "liniute" in locul unei note? Raspuns: Pentru a grabi afisarea rezultatelor am decis sa optimizam procesul de corectare, astfel: am impartit lucrarile in jumatate (de obicei alfabetic) si in timp ce eu (Radu) am corectat teoria la o jumatate, asistentii au corectat problemele la cealalta jumatate. Dupa aceea am inversat, dar corectand in general doar lucrarile celor care promovasera partea deja corectata in prima faza.