Exams

Aici puteti consulta informatiile legate de examene, precum si rezultatele acestora.

Actualizat: 3 martie 2023

Prezentarea a treia va avea loc in 17.03.2023, in aceleasi conditii ca prezentarea a doua. Studentii interesati trebuie sa il contacteze prin e-mail pe titularul cursului.

Prezentarea a doua

Prezentarea a doua va avea loc in 20.02.2023 incepand cu ora 14. Studentii care nu au promovat vor putea da examenul in varianta corespunzatoare celei de la prima prezentare.

Ambele tipuri de examene vor incepe la ora 14 si sunt disponibile in sectiunea Examen a paginii de Campus Virtual a cursului.

  • Examenul standard va fi disponibil pentru maxim 95 minute, strict intre orele 14-17, dupa care se va inchide automat. Important: Incarcati fisierele cerute inainte de expirarea celor 95 de minute si inainte de ora 17.
  • Examenul "fast track" pentru nota 6 va fi disponibil pentru maxim 17 minute, strict intre orele 14-15, dupa care se va inchide automat. Important: raspundeti la intrebari inainte de expirarea minutelor alocate si inainte de ora 15.

Conditiile de examen sunt similare cu cele de la P1, cu parte scrisa si orala, in conditiile descrise mai jos.

Instructiuni pentru sustinerea examenului la prezentarea 1

A. Examen standard

Examenul este vizibil pe Campus Virtual ca un chestionar cu o singura intrebare, care contine toate subiectele de rezolvat. Pentru ca examenul să fie valid, Óncărcați ca răspuns la acea Óntrebare, in limitele de timp descrise mai jos, cel puțin următoarele documente:

- un fișier text, sau compatibil Microsoft Word sau LibreOffice Writer, care conține răspunsurile la punctele 1-3

- un fișier C care conține codul sursă C complet, compilabil fără erori, al programului cerut la punctul 4.

B. Examen fast track pentru nota 6

Examenul este vizibil ca un chestionar cu 13 intrebari tip grila selectate aleator, care pot avea unul sau mai multe rapunsuri corecte. Aveti un total de maxim 17 minute, in intervalul specificat mai jos, pentru a raspunde in ordine la ele. Selectarea unui raspuns gresit duce la anularea punctajului pentru acea intrebare. Promovarea chestionarului duce la obtinerea notei 6.

In caz ca aveti probleme in legatura cu examenul, va rog sa ma contactati de urgenta prin e-mail

Examen SO - Prezentarea 1

Nota: informatiile din aceasta sectiune se refera exclusiv la Prezentarea 1. Prezentarile 2 si 3 pot fi organizate in formate diferite de acesta, dar se vor baza pe aceeasi materie si vor avea acelasi grad de dificultate. De regula, va fi vorba de o parte scrisa + o parte orala de verificare.

Examenul va avea loc in data de 27 ianuarie 2023.

Ambele tipuri de examene vor incepe la ora 14 si sunt disponibile in sectiunea Examen a paginii de Campus Virtual a cursului.

  • Examenul standard va fi disponibil pentru maxim 95 minute, strict intre orele 14-17, dupa care se va inchide automat. Important: Incarcati fisierele cerute inainte de expirarea celor 95 de minute si inainte de ora 17.
  • Examenul "fast track" pentru nota 6 va fi disponibil pentru maxim 17 minute, strict intre orele 14-15, dupa care se va inchide automat. Important: raspundeti la intrebari inainte de expirarea minutelor alocate si inainte de ora 15.

Atentie, conectati-va din timp, deoarece, indiferent de ora la care incepeti, la ora limita (17, respectiv 15) examenul se va inchide automat..

La fiecare varianta de examen se pot conecta doar studentii care s-au inscris explicit, in prealabil, la ea. Va rog sa ma contactati de urgenta prin e-mail daca nu v-ati exprimat optiunea de a participa sau echivala examenul.

Activarea partii orale a examenelor va fi comunicata studentilor, dupa caz, pe acest site.

Descrierea generala a examenului:

A. Examenul de la Prezentarea 1 consta din urmatoarele:

  1. O parte scrisa, realizata prin rezolvarea unui test pe Campus Virtual, de aproximativ 1,5 ore, continand intrebari de teorie cu raspuns liber si o problema in C (procese, pipe-uri, redirectari, comenzi externe, exec). Problema trebuie sa fie scrisa corect, codul sursa incarcat pe Campus sa fie compilabil si sa functioneze conform cerintelor.
  2. O parte orala, care se activeaza, specific, pentru clarificarea problemelor/neclaritatilor/suspiciunilor legate de rezolvarea partii scrise, acolo unde e cazul, sub forma unor discutii directe cu fiecare student in cauza, online sau fizic (la facultate). Organizarea partii orale se face, in functie de caz, pana cel tarziu la data Prezentarii 2.

B. In mod exceptional, pentru acest an universitar, se ofera studentilor optiunea de a parcurge un traseu scurtat (rapid) pentru examen, prin alegerea unei singure variante dintre cele de mai jos (B.1 sau B.2).

Alegerea se face pe Campus Virtual completand acest chestionar. Termen limita: 23.01.2023

Neexprimarea acestei optiuni pana la termenul limita duce automat la obligatia de a participa la examenul standard, descris la punctul A, inclusiv la celelalte prezentari.

  • B.1. Inscrierea pe un fast track care se definitiveaza cu nota 6 la examen. Acesta implica rezolvarea unui test grila cu 10-15 intrebari mixte, cu durata de aproximativ 15 minute, cu un format asemanator cu chestionarele din ultimii 2 ani. Promovarea chestionarului duce strict la nota 6, iar studentii care opteaza pentru aceasta varianta de evaluare isi exprima implicit acordul ca nu vor obtine o nota mai mare de 6 si nu mai pot alege alta varianta de examen, indiferent de data prezentarii (P1, P2, P3). Daca un student alege optiunea de nota 6 dar nu promoveaza chestionarul in P1, va avea o optiune similara disponibila la P2, P3.
  • B.2. Optiunea de a echivala examenul cu maximul dintre nota de la proiectul facut la laborator si media la laborator. Nota 9 de la proiect (nu cea de la laborator) se echivaleaza cu 10. Pentru recontractantii care au facut laboratorul in anii trecuti, se foloseste, in loc de nota de la proiect, nota de la laborator. Pentru cei care au dat teste de promovare cu nota 5 a laboratorului, se foloseste acea nota (5). Studentii care opteaza pentru aceasta varianta de evaluare isi exprima implicit acordul ca nu mai pot alege alta varianta de examen, indiferent de data prezentarii (P1, P2, P3).

Important: Optiunile pentru variantele B.1 sau B.2 trebuie facute de studenti inainte de Prezentarea 1, pana la data anuntata mai sus. Neexprimarea acestei optiuni pana la termenul limita duce automat la obligatia de a participa la examenul standard, descris la punctul A, inclusiv la celelalte prezentari.

Rezultate

Rezultatele sunt disponibile pe Campus Virtual.